In my life...

Just nu sitter jag här och tittar på olika bloggar och fick ett stort sugg att börja skriva själv igen (inte för jag skrivit så mycket förut)
Jaja så vad e det man ska skriva da?........haha nu kom jag på....Nu ska jag skriva en liten historia om vad som hände idag när jag skulle sälja lotter...

 Tina och Mila följde med mig när Vi går in i ett hus med massa lägenheter och som vanligt åker vi högst upp och tar oss nerott (lat som jag är) de var typ 7 våningar och när vi kommer till 5 våningen (ingen hade en så länge öppnat enns dörren) så ser vi hur en yterdörr till en lägenhet står helt vidöppen. Alla vi tre står och tittar lite förvånat på den. Vi ringer på på dom andra dörrarna först men de e fortfarande ingen som öppnar. Sen knackar vi på på den öppna dörren, Vi får inget svar eller ser någon......Vi ropar och knackar igen, fortfarande inget svar. Vi står och funderar en stund och bästemer sen att gå klart i huset och komma tillbaka sen och se ifall någon kommit hem.
När Vi senare då kommer dit så är dörren fortfarande öppen....
Efter kanske väntat i 10 min ser vi hur någon kommer in i porten så vi springer ner och berättar vad som hänt. Damen som vi berättade de för tror oss inte först men följer med till lägenheten ändå.
Vi alla 4 går in i lägenheten och tittar ifall någon är där men som sagt var den helt tom. Damen säger att vi kan gå och att hon kommer tillbaka senare och kollar ifall någon kommit hem.
När jag, Mila, Tina går ner för trapporna ser vi en till dörr som har samma efternamn som den som var öppen....
Vi ringer på men ingen öppnar, Då känner jag på dörren och den är också öppen!
Vi Börjar leta efter damen men hittar henne inte, då ringer vi på hos några andra men ingen öppnar efter kanske 5dörrar öppnar någon, de är en tjej i 25års åldern. Enny en gång berättar vi vad som hänt och hon följer med oss till lägenheterna, Hon säger sen att vi kan gå och att hon kommer ringa dom som bor där, Jag, Mila och Tina går tillslut moviligt där ifrån....

så av dom 12 lotter jag skulle sälja sålda jag......(trumvirvel)......0! yaaay vad jag är duktig ;) 

Kommentarer
Postat av: mila

aa vi kanske inte är så bra försöljare, men vi är 3 äkta detektiver :)

2009-11-27 @ 22:07:29
URL: http://cocolats.blogg.se/
Postat av: Sabina

haha, aa de e vi ;)

2009-11-28 @ 20:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0